căutare personalizată

miercuri, 3 iunie 2009

E.O.N. "Energie pentru viata"

Unul dintre cele mai importante concursuri judetene din anul scolar 2008/2009, a fost concursul organizat de catre compania E.O.N. Moldova in colaborare cu ISJ Iasi. Concursul a avut doua faze: FAZA LOCALA si FAZA FINALA (Judeteana).
Concursul a fost organizat separat pentru ciclurile de invatamant primar [I-IV] si gimnazial [V-VIII].
Faza locala consta in desenarea unor postere cu teme legate de energie electrica, teme selectate din brosura trimisa de E.O.N. Moldova in toate scolile din judetul Iasi.
Scoala noastra a participat cu desene facute de un grup de elevi din clasa a VI-a B, compus din: Ailenei Nicoleta, Creanga Monica, Creanga Diana, Pinzariu Geanina, Salariu Simona, Tragla Gabriela si Ciobanu Diana.
Temele propuse de E.O.N. Moldova erau in numar de 10, iar copii au realizat cate un desen pentru fiecare din cele 10 teme propuse, fiecare desen avand un mesaj diferit.
S-a mai realizat si un poster din partea grupului clasei a VI-a B.

Desenele castigatoare in FAZA LOCALA:

POSTER



DESEN 1



DESEN 2



DESEN 3



DESEN 4



DESEN 5



DESEN 6



DESEN 7



DESEN 8



DESEN 9



DESEN 10




Dupa selectarea acestor desene si trimiterea acestora la juriul din cadrul E.O.N. Moldova, s-a desemnat ca DESENUL 5 este unul din cele 10 desene calificate la FAZA FINALA (20 de scoli din judetul Iasi - 10 ciclu primar, 10 ciclu gimnazial).
Calificarea la prima editie a acestui concurs a fost, poate cea mai mare realizare a Scolii cu cls. I-VIII Slobozia - Deleni in cadrul concursurilor extra-scolare.

Fotografii si filmulete de la ETAPA FINALA vor fi prezentate intr-un articol viitor...

0 comentarii: